Championship Course

Op pad... Elke hole vormt een unieke uitdaging en heeft zijn specifieke hindernissen. Zoals de berk links op de hellende fairway van de korte 1. De 2 met zijn intrigerende afslag. De lastige 4 waar de speler bij het binnenkomen naar de green visueel gehinderd wordt door een kleine spar in het midden van de fairway.

platteground

Op de 5 blijf je best uit de eilandjes aan de linkerkant (bomen omgeven door bunkers) en op de 6 (lange par 5) kan je een blindshot als 2de slag niet ontlopen. De 7 is de ven-hole met stroke-index 1 (dat zegt genoeg), en na de 8 (een mooie par 3 over weeral water) wenkt de 9. Niet al te lang als par 5, maar plaatsing is belangrijk, vooral bij het 2de shot. Zoniet wordt het een hele klus de green in regulation te halen.

Na out (2930 m) volgt in : 3168m en die extra meters voel je. Lange par 4 holes (10, 13, 15 en vooral 16). Een intrigerende 14 (par 5 van 443m) waar je tee-shot als door een trechter naar twee bunkers wordt gezogen.

De 15 waar je een fade moet spelen om niet met een blindshot naar de green te worden geconfronteerd. En de 18 als afsluiter : een verraderlijke par 5. Over de vijver naar het clubhouse en zijn zonneterras toe. Dappere kerels die de green in twee durven aanvallen !

FR